News Flash:

Supa-crema cu sos pesto

7 Iunie 2013
1088 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente pentru supa-crema cu sos pesto:

1 ceapa mare sau 2 cepe mai mici
1 ardei gras rosu
1 sfert de telina
200 g cartofi
60 g slanina
2 linguri de ulei de masline
1 l de supa
400 ml lapte
100 ml smantana
100 g paste
sare

Pentru sosul pesto:

2-3 catei de usturoi
1 legatura de patrunjel proaspat
2 frunze de busuioc
30 g miez de nuca
3 linguri de ulei de masline
30 g parmezan ras
1 varf de sare

Mod de preparare:


Taie ceapa si cartofii marunt, apoi incinge uleiul intr-o tigaie si caleste slanina putin, apoi adauga peste ea ceapa, ardeiul, telina si cartofii.
Pune supa si laptele sa fiarba aproximativ 8-10 minute, la foc mic, apoi adauga smantana, pastele si lasa-le sa fiarba pana cand se patrund bine cartofii.
Mixeaza intr-un blender usturoiul si nucile si adauga peste ele uleiul, sarea si parmezanul.
Toarna in supa sosul pesto in supa si asezoneaz-o cu sare dupa gust. Supa-crema cu sos pesto se serveste calda, decorata cu patrunjel si busuioc si felii subtiri de parmezan.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa mare telina cartofi lapte paste sare tigaie foc mic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2154 viz    0 com
1630 viz    0 com
1213 viz    0 com
1779 viz    0 com
2280 viz    0 com
2769 viz    0 com
1359 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2048 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019729 (s)