News Flash:

Supa-crema cu praz si dovleac

11 Noiembrie 2011
1016 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema cu praz si dovleac
Ingrediente: 300 g dovleac 1 praz (partea alba) 1-2 felii de paine prajita taiata cubulete ( crutoane) 300 g cartofi 1 ceapa medie 3 catei de usturoi cateva fire de patrunjel 1,2  apa fierbinte 1 cub concentrat de legume sau pui 6 linguri ulei de masline sare Mod de preparare: Ceapa si usturoiul tocat se calesc in uleiul de masline. Se adauga cartofi si dovleacul taiat cubulete si amesteca bine. Se toarna supa calda si condimenteaza daca este nevoie, se lasa la fiert la foc mic cca. 25 min. Se ia de pe foc. Cu ajutorul blenderului se reduce totul la piure. Daca pare prea concentrata se mai poate pune apa fierbinte. Se pune din nou pe foc, se adauga prazul taiat rondele si se lasa la fiert inca 5 min. La urma se presara patrunjelul tocat. Se serveste imediat simpla sau cu crutoane. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

patrunjel busuioc dulceata placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1488 viz    0 com
1997 viz    0 com
1429 viz    0 com
1205 viz    0 com
3583 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1510 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016390 (s)