News Flash:

Supa-crema cu piept de curcan

11 Septembrie 2013
2834 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cartof
1 morcov
1 dovleac
1 pastarnac
1 ardei rosu si unul verde
o ceapa
250 g piept de curcan
1 lingurita de ulei de masline
cateva frunze de patrunjel

Mod de preparare:

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert, dupa ce au fiert se mixeaza impreuna cu pieptul fiert, se adauga frunze de patrunjel si ulei de masline.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartof ardei rosu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2489 viz    0 com
2797 viz    0 com
40941 viz    4 com
2160 viz    1 com
1850 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1484 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014091 (s)