News Flash:

Supa crema cu morcovi si rosii

8 Septembrie 2011
886 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema cu morcovi si rosii
Ingrediente: 500 g rosii decojite crutoane 1 ceapa 1 cartof mare 2 morcovi sare piper patrunjel Mod de preparare: Rosiile se pun in apa clocotita, apoi se decojesc si se toaca marunt. Legumele se taie bucati potrivite si se pun la fiert in apa cu sare si o lingura de ulei. Cand sunt fierti, cartofii se adauga rosiile taiate bucati. Se fierbe pana cand toate legumele sunt fierte si lichidul a scazut pana deasupra legumelor. Intr-un blender se pun legumele cu lichidul si se paseaza pana se obtine o pasta fina. Pasta se mai fierbe 5 minute, se condimenteaza si se asezoneaza cu patrunjel. Se serveste alaturi de crutoane. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie:  http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rosii retete vegetariene batoanr ceapa morcovi patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1534 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018349 (s)