News Flash:

Supa-crema cu legume coapte

9 Noiembrie 2011
1153 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema cu legume coapte
Ingrediente: 3 felii dovleac fasole alba un cartof dulce mare 3 cartofi mici 2 morcovi o sfecla medie vreo doi catei usturoi 2 cepe mici busuioc verde cateva radacinoase pentru supa ulei de masline ulei de bostan piper colorat sare Mod de preparare: Feliile de dovleac se spala, se pipereaza si se stropesc cu ulei de dovleac. Se spala, se curata si se taie restul de legume, apoi se pun intr-un bol cu ulei, sare si piper, in afara de sfecla, care trebuie amestecata separat, si cateii de usturoi, care se pun la copt in coaja. Dupa ce se scot din cuptor se curata. Se pun la fiert in apa cu sare cateva radacinoase curatate, taiate bucati mari. In alta oala se fierb cateva fasole mari albe cu putina sare. Legumele se dau in cuptor, la copt. Cand s-au rumenit frumos, se scot la racit. Dupa aceea se dau prin blender, adaugand supa de legume pentru a subtia piureul si a-l transforma in supa. Se pune putin busuioc verde, ulei de masline si boabele de fasole, mai mult de decor. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dulceata retete vegetariene ceapa alba cartofi ardei rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1247 viz    0 com
1352 viz    0 com
1598 viz    0 com
2354 viz    0 com
1125 viz    0 com
1675 viz    0 com
1096 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1601 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021845 (s)