News Flash:

Supa-crema cu legume coapte

9 Noiembrie 2011
1092 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Supa crema cu legume coapte
Ingrediente: 3 felii dovleac fasole alba un cartof dulce mare 3 cartofi mici 2 morcovi o sfecla medie vreo doi catei usturoi 2 cepe mici busuioc verde cateva radacinoase pentru supa ulei de masline ulei de bostan piper colorat sare Mod de preparare: Feliile de dovleac se spala, se pipereaza si se stropesc cu ulei de dovleac. Se spala, se curata si se taie restul de legume, apoi se pun intr-un bol cu ulei, sare si piper, in afara de sfecla, care trebuie amestecata separat, si cateii de usturoi, care se pun la copt in coaja. Dupa ce se scot din cuptor se curata. Se pun la fiert in apa cu sare cateva radacinoase curatate, taiate bucati mari. In alta oala se fierb cateva fasole mari albe cu putina sare. Legumele se dau in cuptor, la copt. Cand s-au rumenit frumos, se scot la racit. Dupa aceea se dau prin blender, adaugand supa de legume pentru a subtia piureul si a-l transforma in supa. Se pune putin busuioc verde, ulei de masline si boabele de fasole, mai mult de decor. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

dulceata retete vegetariene ceapa alba cartofi ardei rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1090 viz    0 com
1170 viz    0 com
1523 viz    0 com
2206 viz    0 com
1042 viz    0 com
1567 viz    0 com
1031 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1821 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022292 (s)