News Flash:

Supa-crema cu dovlecei si smantana

29 Noiembrie 2011
1060 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema cu dovlecei si smantana
Ingrediente: 750 g dovlecei dati prin razatoare 2 catei de usturoi tocat 1 ceapa tocata marunt 500 ml supa de legume 100 ml smantana 2 linguri ulei de masline Mod de preparare: Prima data se pune uleiul la incins intr-o oala si se caleste ceapa timp de 2 minute. Dupa aceea se pune usturoiul si se mai lasa 30 de secunde. Se adauga dovleceii si se lasa 2 minute, amestecand continuu. Se pune supa, se acopera oala cu un capac si se da in clocot. Dupa ce a dat in clocot se da focul la intensitate minima si se mai lasa la fiert 7 minute partial acoperit. Se pune supa intr-un blender si se mixeaza pana se obtine o crema de supa, care se pune din nou in oala si se amesteca la foc mediu cu smantana. Se mai lasa la fiert 3-5 minute. Se serveste imediat. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ovaz retete vegetariene usturoi smantana ceapa
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1641 viz    0 com
3857 viz    1 com
1050 viz    0 com
1274 viz    0 com
1044 viz    0 com
2573 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1358 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022358 (s)