News Flash:

Supa crema cu ciuperci

15 August 2011
1007 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa crema cu ciuperci
Ingrediente: 500 g ciuperci 3 morcovi 1 radacina de telina 1 ceapa 150 g unt 100 g faina 1-2 felii de paine sare piper Mod de preparare: Se spala si se curata ciupercile, apoi se taie cubulete si se amesteca cu jumatate din cantitatea de unt topit. Dupa aceea se trec prin masina de tocat impreuna cu feliile de paine. Zarzavaturile se curata, se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Separat, se caleste faina cu untul ramas si se stinge cu zeama in care au fiert zarzavaturile. Zarzavaturile se trec prin presa de piure sau prin masina de tocat si se amesteca cu supa. Se adauga si ciupercile tocate si se lasa sa fiarba totul, la foc potrivit pana cand incepe sa se ingroase putin. Se serveste calda cu patrunjel verde presarat deasupa. sursa articol: http://www.feminis.ro sursa fotografie: http://www.feminis.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rantas retete vegetariene ciuperci unt ceapa faina paine
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1021 viz    0 com
1042 viz    0 com
932 viz    0 com
941 viz    0 com
1031 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1706 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019128 (s)