News Flash:

Supa-crema cu ceapa, morcovi si coriandru

14 Iunie 2013
1128 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

700 ml supa de pui
1 ceapa tocata marunt
piper
1 portocala
1 lingurita coriandru
5-6 morcovi
1 lingura unt

Mod de preparare:


Topeste untul intr-o tigaie la foc mic. Pune ceapa si morcovii si lasa-le sa se coaca 5 minute. Adauga si restul ingredientelor, acopera tigaia si lasa-le la foc mic aproximativ 30 minute, pana se inmoaie morcovii.
Lasa supa sa se raceasca, dupa care da-o in blender pana obtii o crema. Incalzeste-o din nou inainte sa o servesti si presara piper proaspat macinat si coriandru.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

coriandru unt foc mic blender crema
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1043 viz    0 com
1012 viz    0 com
1351 viz    0 com
1088 viz    0 com
2154 viz    0 com
1630 viz    0 com
1212 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1691 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019514 (s)