News Flash:

Supa-crema cu carne

26 Aprilie 2012
2834 Vizualizari | 1 Comentarii
Supa crema de legume cu carne
Ingrediente:

250 g piept de curcan
1 cartof
un morcov
1 dovleac
1 pastarnac
1 ardei rosu
1 ardei verde
o ceapa
1 lingurita de ulei de masline
cateva frunze de patrunjel

Mod de preparare:

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert, dupa ce au fiert se mixeaza impreuna cu pieptul fiert, se adauga frunze de patrunjel si ulei de masline.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartof morcov dovleac pastarnac ardei rosu ardei verde ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4331 viz    0 com
2940 viz    0 com
6778 viz    0 com
1514 viz    0 com
2413 viz    0 com
3056 viz    0 com

Comentarii (1)

CharlesLouff  | #1381
wh0cd241852 tretinoin pharmacy singulair strattera
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1849 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015990 (s)