News Flash:

Supa-crema cu bacon

16 Octombrie 2013
919 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 telina
1 kg cartofi
4 morcovi
2 fire de praz
smantana lichida
100g bacon
piper alb
sare
nucsoara
cuisoare
foi de dafin

Mod de preparare:

Se pun legumele la fiert impreuna cu condimentele timp de 40-45 min, se scot cuisoarele, foile de dafin si o parte din praz iar restul se amesteca in blender.

Puteti blenda morcov in functie de culoarea dorita mai mult sau mai putin. Dupa ce blendati totul turnati smantana lichida dar nu prea multa, dupa gustul fiecaruia, mie imi place sa predomine legumele.

Baconul se trage la tigaie pana devine crocant si se pune in farfurie in momentul servirii.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1486 viz    0 com
1783 viz    0 com
2483 viz    0 com
1014 viz    0 com
1507 viz    0 com
1304 viz    0 com
1293 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1656 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019269 (s)