News Flash:

Supa chinezeasca dulce-acrisoara

19 Mai 2011
2358 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa chinezeasca dulce acrisoara
Ingrediente: 2 lingurite de ulei de alune 1/2 lingurita de ulei de susan 2 morcovi medii 2 bucati medii de radacina de patrunjel 2 manunchiuri de broccoli 1 catel de usturoi pisat 1 litru supa de pui sau legume 5-6 castraveti in otet 200 grame cuburi de tofu 1 lingura sos de soia 1 lingurita de otet de orez 2 maini de ciuperci chinezesti Mod de preparare: Legumele si castravetii murati se taie a la Julienne (fasii subtiri de 4-5 cm lungime), cele doua tipuri de ulei se incalzesc intr-un vas si se incepe calirea legumelor cu usturoiul pana ce devin crocante (castravetii nu se adauga inca). Apoi se toarna peste supa de pui, se introduc castravetii si tofu. Se condimenteaza cu sos de soia si otet, apoi cu sare si piper proaspat macinat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

taitei chinezesti tagliatelle ardei iute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5312 viz    0 com
1089 viz    0 com
1157 viz    0 com
1359 viz    0 com
951 viz    0 com
859 viz    0 com
1038 viz    0 com
2540 viz    0 com
1073 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1587 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013099 (s)