News Flash:

Supa chinezeasca de post

22 August 2011
1926 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa chinezeasca de post
Ingrediente: doi castraveti taiati foarte subtire ca taiteii doua cuburi knorr o conserva de crema de porumb o lingurita de amidon de porumb 150 gr de orez fiert Mod de preparare: Se pun crema de porumb si cuburile knorr la fiert. Cand dau in fiert, se adauga amidonul de porumb dizolvat intr-un pahar de apa rece, se amesteca bine din nou si se lasa iarasi la fiert. Cand da in fiert, se adauga taiteii de castraveti si orezul fiert. Se stinge focul si se lasa cca 5 min inainte de se servi. Se pot adauga la servit cateva picaturi de lamaie. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.homemade-chinese-soups.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mancare chinezeasca retete vegetariene aperitiv cub knorr delikat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1707 viz    0 com
1379 viz    0 com
4620 viz    0 com
1207 viz    0 com
2365 viz    0 com
1476 viz    0 com
1736 viz    0 com
1397 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1576 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018782 (s)