News Flash:

Supa chinezeasca de porc cu porumb

12 Iulie 2011
1036 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa chinezeasca de porc cu porumb
Ingrediente: 1 conserva porumb boabe (aprox. 400 g) 700 ml supa 200 g carne de porc, taiata fasii fine 2 oua, batute 10 g amidon 1 lingurita ulei de susan 2 linguri vin de orez sare piper Mod de preparare: Se amesteca porumbul in supa (se poate folosi supa obtinuta din apa si concentrat) si se da un clocot. Amidonul se dizolva in 3-4 linguri de supa (racita) si se adauga apoi la supa care fierbe. Se fierbe supa inca 2 minute, timp in care amidonul ii va da consistenta caracteristica supei chinezesti. Se adauga carnea de porc, uleiul, vinul de orez si ouale batute, amestecand repede in supa. Se stinge focul, se condimenteaza si se serveste fierbinte. sursa articol: http://www.retete-mancare.ro sursa fotografie: http://www.edelicios.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

supa chinezeasca mancare chinezeasca taglierini
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

961 viz    0 com
1192 viz    0 com
898 viz    0 com
1555 viz    0 com
1248 viz    0 com
1343 viz    0 com
1035 viz    0 com
1379 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1565 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020102 (s)