News Flash:

Supa campeneasca

21 Iulie 2011
1719 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa campeneasca
Ingrediente: 3 l apa 3 cartofi 2 buc. praz 1 morcov 1 gulie 1 lingura unt 1 galbenus 1 lingura smantana 1 telina Mod de preparare: Morcovul, prazul si gulia se taie ca fideaua si se inabusa in ulei sau unt. Cartofii si telina se fierb si se trec prin sita. Zeama in care au fiert cartofii se pune la fiert impreuna cu zarzavatul inabusit. Se adauga sare dupa gust si se lasa sa fiarba. Se freaca galbenusul cu smantana si se adauga cand supa este gata. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.retetevegetariene.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi busuioc fasole smantana telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4761 viz    0 com
965 viz    0 com
3129 viz    0 com
1247 viz    0 com
1031 viz    0 com
1234 viz    0 com
964 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1550 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017065 (s)