News Flash:

Supa campeneasca

21 Iulie 2011
1554 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa campeneasca
Ingrediente: 3 l apa 3 cartofi 2 buc. praz 1 morcov 1 gulie 1 lingura unt 1 galbenus 1 lingura smantana 1 telina Mod de preparare: Morcovul, prazul si gulia se taie ca fideaua si se inabusa in ulei sau unt. Cartofii si telina se fierb si se trec prin sita. Zeama in care au fiert cartofii se pune la fiert impreuna cu zarzavatul inabusit. Se adauga sare dupa gust si se lasa sa fiarba. Se freaca galbenusul cu smantana si se adauga cand supa este gata. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.retetevegetariene.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi busuioc fasole smantana telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4397 viz    0 com
837 viz    0 com
3031 viz    0 com
1137 viz    0 com
935 viz    0 com
1081 viz    0 com
899 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1629 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024949 (s)