News Flash:

Supa bulgareasca Tarator

18 Mai 2011
1273 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa bulgareasca Tarator
Ingrediente: 1, 5 kg iaurt 500 gr castraveti taiati cubulete 1 cana nuci macinate 1 lingura ulei de masline 1 lingura marar tocat 1 lingurita usturoi pisat sare dupa gust Mod de preparare: Se amesteca uleiul si usturoiul intr-un bol. Se adauga si cubuletele de castravete, nucile si iaurtul. Se amesteca bine. Se sareaza dupa gust. Se da amestecul la rece pentru doua ore. Supa se serveste rece cu marar.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mere aperitiv vodca placinte marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1109 viz    0 com
1222 viz    0 com
1729 viz    0 com
2670 viz    0 com
2839 viz    0 com
1313 viz    0 com
2220 viz    0 com
1504 viz    0 com
1323 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1656 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019627 (s)