News Flash:

Supa bulgareasca Tarator

18 Mai 2011
1243 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa bulgareasca Tarator
Ingrediente: 1, 5 kg iaurt 500 gr castraveti taiati cubulete 1 cana nuci macinate 1 lingura ulei de masline 1 lingura marar tocat 1 lingurita usturoi pisat sare dupa gust Mod de preparare: Se amesteca uleiul si usturoiul intr-un bol. Se adauga si cubuletele de castravete, nucile si iaurtul. Se amesteca bine. Se sareaza dupa gust. Se da amestecul la rece pentru doua ore. Supa se serveste rece cu marar.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mere aperitiv vodca placinte marar
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1074 viz    0 com
1197 viz    0 com
1702 viz    0 com
2632 viz    0 com
2781 viz    0 com
1286 viz    0 com
2174 viz    0 com
1448 viz    0 com
1285 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1468 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019444 (s)