News Flash:

Supa bulgareasca Tarator

18 Mai 2011
1312 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa bulgareasca Tarator
Ingrediente: 1, 5 kg iaurt 500 gr castraveti taiati cubulete 1 cana nuci macinate 1 lingura ulei de masline 1 lingura marar tocat 1 lingurita usturoi pisat sare dupa gust Mod de preparare: Se amesteca uleiul si usturoiul intr-un bol. Se adauga si cubuletele de castravete, nucile si iaurtul. Se amesteca bine. Se sareaza dupa gust. Se da amestecul la rece pentru doua ore. Supa se serveste rece cu marar.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mere aperitiv vodca placinte marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1152 viz    0 com
1274 viz    0 com
1777 viz    0 com
2725 viz    0 com
2913 viz    0 com
1360 viz    0 com
2286 viz    0 com
1573 viz    0 com
1367 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1586 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011415 (s)