News Flash:

Supa bulgareasca II

21 Noiembrie 2011
1147 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa bulgareasca II
Ingrediente: 1 kg castraveti 100 g nuci 250 gr smantana grasa 500 g iaurt gras 2-3 catei usturoi marar verde 1 ardei gras rosu cimbru 100 ml ulei de floarea-soarelui piper alb sare Mod de preparare: Castravetii se taie marunt sau se dau pe razatoarea mare, se acopera cu sare si se lasa la rece timp de 30 de minute. Intre timp, se face o crema din usturoiul pisat, nucile prajite si maruntite, ulei, iaurt, smantana, sare si piper. Castravetii se storc de lichidul lasat si se amesteca cu sosul de lactate, asezonand cu marar, cimbru si ardeiul taiat cubulete. Se serveste cu felii de paine neagra prajita sau crutoane de cascaval. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitiv retete vegetariene vodca smantana mere patrunjel tocat turta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

983 viz    1 com
1023 viz    0 com
928 viz    0 com
966 viz    0 com
1030 viz    0 com
972 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1532 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020439 (s)