News Flash:

Supa bulgareasca II

21 Noiembrie 2011
1194 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa bulgareasca II
Ingrediente: 1 kg castraveti 100 g nuci 250 gr smantana grasa 500 g iaurt gras 2-3 catei usturoi marar verde 1 ardei gras rosu cimbru 100 ml ulei de floarea-soarelui piper alb sare Mod de preparare: Castravetii se taie marunt sau se dau pe razatoarea mare, se acopera cu sare si se lasa la rece timp de 30 de minute. Intre timp, se face o crema din usturoiul pisat, nucile prajite si maruntite, ulei, iaurt, smantana, sare si piper. Castravetii se storc de lichidul lasat si se amesteca cu sosul de lactate, asezonand cu marar, cimbru si ardeiul taiat cubulete. Se serveste cu felii de paine neagra prajita sau crutoane de cascaval. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitiv retete vegetariene vodca smantana mere patrunjel tocat turta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1017 viz    1 com
1059 viz    0 com
953 viz    0 com
989 viz    0 com
1066 viz    0 com
1009 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1575 (s) | 24 queries | Mysql time :0.017158 (s)