News Flash:

Supa bulgareasca II

21 Noiembrie 2011
1096 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Supa bulgareasca II
Ingrediente: 1 kg castraveti 100 g nuci 250 gr smantana grasa 500 g iaurt gras 2-3 catei usturoi marar verde 1 ardei gras rosu cimbru 100 ml ulei de floarea-soarelui piper alb sare Mod de preparare: Castravetii se taie marunt sau se dau pe razatoarea mare, se acopera cu sare si se lasa la rece timp de 30 de minute. Intre timp, se face o crema din usturoiul pisat, nucile prajite si maruntite, ulei, iaurt, smantana, sare si piper. Castravetii se storc de lichidul lasat si se amesteca cu sosul de lactate, asezonand cu marar, cimbru si ardeiul taiat cubulete. Se serveste cu felii de paine neagra prajita sau crutoane de cascaval. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aperitiv retete vegetariene vodca smantana mere patrunjel tocat turta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

944 viz    1 com
981 viz    0 com
906 viz    0 com
939 viz    0 com
996 viz    0 com
922 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1921 (s) | 36 queries | Mysql time :0.023482 (s)