News Flash:

Supa bulgareasca

27 Octombrie 2011
1197 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa bulgareasca
Ingrediente: 500 g cartofi 1 morcov 2 cepe 1 radacina de patrunjel patrunjel verde 1/2 l apa 80 ml ulei piper sare Mod de preparare: Cepele se curata, se taie marunt sau se dau prin razatoarea mare si se inabusa in ulei. Se sting cu 2 litri si jumatate de apa, apoi se adauga morcovul, patrunjelul si cartofii taiati in felii rotunde. Se potriveste de sare si se lasa sa fiarba la foc slab, circa 30 minute, pana fierbe zarzavatul. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi retete vegetariene fasole sos barbeque ulei piper
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1041 viz    0 com
1517 viz    0 com
1473 viz    0 com
1369 viz    0 com
1730 viz    0 com
1140 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1644 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023010 (s)