News Flash:

Supa bulgareasca

27 Octombrie 2011
1278 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa bulgareasca
Ingrediente: 500 g cartofi 1 morcov 2 cepe 1 radacina de patrunjel patrunjel verde 1/2 l apa 80 ml ulei piper sare Mod de preparare: Cepele se curata, se taie marunt sau se dau prin razatoarea mare si se inabusa in ulei. Se sting cu 2 litri si jumatate de apa, apoi se adauga morcovul, patrunjelul si cartofii taiati in felii rotunde. Se potriveste de sare si se lasa sa fiarba la foc slab, circa 30 minute, pana fierbe zarzavatul. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi retete vegetariene fasole sos barbeque ulei piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1095 viz    0 com
1565 viz    0 com
1536 viz    0 com
1416 viz    0 com
1775 viz    0 com
1244 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1548 (s) | 24 queries | Mysql time :0.017232 (s)