News Flash:

Supa avgolemono

18 Iulie 2011
963 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa avgolemono
Ingrediente: 1.5 l apa un cub de vegeta de pui sau de legume 1/2 pahar orez 3 oua zeama de la 2 lamai mici sare piper Mod de preparare: Se fierbe apa, apoi se adauga cubuletul de vegeta si putina sare dupa gust. Cand apa fierbe, se adauga orezul. Se fierbe orezul pana cand este putin umflat (nu foarte tare). Se mai adauga putin apa daca supa e foarte groasa in functie de preferinte. Se bat ouale bine cu mixerul, apoi se adauga zeama de lamaie si se mai bat putin. Se adauga la supa usor, amestecand mereu cu telul in forma de para. Ouale trebuie sa fie bine batute, altfel se fac omleta in supa. Se mai fierbe putin, apoi supa este gata. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.savuros.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spaghetti delikat oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2017 viz    1 com
1300 viz    0 com
1045 viz    0 com
1474 viz    0 com
1395 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1615 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017555 (s)