News Flash:

Sunt spectaculos de gustoase si usor de facut - Gogosi cu dovleac

5 Octombrie 2017
3392 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0024)
USD: 4.2755 RON (+0.0117)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Nimeni nu va rezista in fata unui platou cu gogosi calde, pudrate cu zahar. Daca le adaugi si dovleac copt in compozitie vei avea unul dintre cele mai apetisante deserturi de sezon.

Ingrediente:

800 g faina
1 praf de sare
7 g drojdie
50 ml apa calda
400 g piure de dovleac copt
200 g iaurt grecesc
1 portocala
1 lamaie
1 ou si 1 galbenus
2 linguri zahar
75 ml lapte
ulei, pentru prajit
zahar pudra

Citeste si Ti-e pofta de un desert bun cu crema de lapte? Incearca aceasta reteta simpla - Gogosi umplute cu lapte

Mod de preparare:

Combini sarea cu faina si torni apa calda in care ai dizolvat, in prealabil, drojdia. Incepi sa framanti si adaugi piureul de dovleac copt, iaurtul, zeama de portocala, coaja de lamaie, oul, galbenusul si zaharul. Framanti pana se omogenizeaza, apoi torni treptat laptele caldut. Cand obtii un aluat moale, dar care nu se mai prinde de degete, il acoperi cu un prosop si-l lasi la crescut cel putin 2 ore.
Intinzi o foaie din aluat si decupezi gogosile. Incingi uleiul in tigaie si rumenesti gogosile pe ambele parti, apoi le scoti pe servete de hartie pentru a se absorbi excesul de ulei. Le servesti pudrate cu zahar.

preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina iaurt grecesc galbenus zahar pudra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1541 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014275 (s)