News Flash:

Sunt mai bune fara lapte - Gust exceptionale - Trufe de post cu ciocolata

11 August 2017
594 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

120 g curmale fara samburi
70 g prune uscate (stafide sau caise uscate)
50 g pudra de migdale (miez de nuca sau alune de padure)
25 g pudra de cacao
30 g fulgi de nuca de cocos
20 g mix de seminte (seminte de chia, canepa, in, dovleac sau floarea soarelui)
10 g Green Sugar
1/2 lingurita extract de vanilie
1-2 linguri apa (optional)
cacao si nuca de cocos pentru a finisa trufele

Citeste si Prajitura Opera este una dintre cele mai fine deserturi

Mod de preparare:

Combinati curmalele si prunele uscate intr-un bol si acoperiti cu apa fierbinte. Lasati sa se inmoaie 15 minute.
Scurgeti curmalele si prunele bine si transferati in vasul robotului de bucatarie.
Adaugati restul ingredientelor si Mixati bine pana obtineti un aluat omogen.
Dati la rece 30 minute apoi formati bilute mici.
Rulati bilutele prin cacao sau nuca de cocos.

preluat de pe likeachef
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prune uscate citeste si
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1449 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012140 (s)