News Flash:

Sunca presata cu branza la cuptor

27 Iulie 2012
4582 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

100 g sunca presata feliata
70 g branza data prin razatoare
2 lingurite ulei de masline
3 oua
1 ceapa tocata marunt
11 felii de paine din faina integrala (fara crusta)
2 catei de usturoi zdrobiti
500 ml lapte

Mod de preparare:


Se incinge cuptorul la 180 grade, apoi se unge cu putin unt topit un vas yena de 1.5 l. Se caleste ceapa, iar dupa 5 minute se pune usturoiul si amestecam timp de 30 de secunde. Lasam apoi deoparte sa se raceasca. Taiem fiecare felie de paine in jumatate pe diagonala. Asezam jumatate din cantitatea de paine in vasul pregatit. Punem peste paine ceapa calita si sunca presata. Presaram pe deasupra jumatate din cantitatea de branza. Asezam apoi painea ramasa pe deasupra si presaram branza ramasa. Cu o furculita se bat ouale cu lapte si se toarna peste paine. Lasam deoparte timp de 15 minute si apoi bagam la cuptor 40 de minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sunca presata branza oua ceapa usturoi lapte vas yena furculita cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2307 viz    0 com
1495 viz    0 com
1615 viz    0 com
3794 viz    0 com
4174 viz    0 com
2067 viz    1 com
1644 viz    0 com
2529 viz    0 com
2950 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1650 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019514 (s)