News Flash:

Sunca fiarta in zeama de varza

11 Martie 2013
11631 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 1 litru zeama de varza
o bucata sunca porc proaspata
fulgi de ardei iute
cimbru
foi de dafin
5-6 catei usturoi
boia dulce

Mod de preparare:

Zeama de varza se pune la fiert impreuna cu foile de dafin, cimbru si fulgii de ardei. Cand a dat primul clocot, se adauga sunca proaspata si se lasa la fiert cca 15 minute. Nu mai mult pentru ca sunca se inmoaie prea tare.
Se scoate din zeama, se lasa sa se racoreasca putin (cat sa fie mai usor de manevrat), si presara boia dulce si se freaca cu usturoiul pisat. Se lasa la rece, si apoi se consuma.
 
Sunca fiarta in zeama de varza recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sunca porc cimbru usturoi boia dulce clocot
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1984 (s) | 35 queries | Mysql time :0.017277 (s)