News Flash:

Sunca de curcan cu maioneza si porumb

26 Iulie 2012
3782 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g sunca de curcan taiata patratele
2 ardei tocati patratele
100 g smantana
un ou fiert
mustar
un galbenus
zeama de lamaie
sare

piper pentru maioneza
100 g cascaval feliat taiat patratele
50 g boabe de porumb
patrunjel pentru ornat

Mod de preparare:

Se amesteca bine maioneza cu smantana, apoi se tapeteaza cu o parte din compozitie un vas si se adauga celelalte ingrediente. Peste ele se pune restul de mix. Se orneaza cu boabe de porumb, sunca de curcan si patrunjel.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei smantana mustar galbenus piper cascaval patrunjel compozitie vas
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1525 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018317 (s)