News Flash:

Sufleu de peste in vas roman

15 Aprilie 2011
2482 Vizualizari | 0 Comentarii
Sufleu de peste in vas roman
Ingrediente: 1 kg file de pangasius 250 gr cascaval 250g unt de masa 500 ml lapte dulce 400 gr ciuperci in conserva 1 lamaie mare 175 gr faina alba 8 oua mari sare, piper Mod de preparare: Intr-un vas se pune faina, untul si laptele, se amesteca bine pana se omogenizeaza complet. Ciupercile se sareaza bine si se inabuse in unt topit, apoi se pun intr-un castron, impreuna cu fileul de pangasius, taiat bucatele mici. Se adauga galbenusurile celor 8 oua, se amesteca bine si se pune intr-un vas roman tinut inainte 20 de minute in apa rece. Se adauga albusurile batute spuma, zeama de lamaie, sare, piper si cascavalul ras si se da vasul la cuptor 15-20 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

verdeturi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1578 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020262 (s)