News Flash:

Sufleu de paste cu carne de pui

2 Decembrie 2011
3319 Vizualizari | 0 Comentarii
Sufleu de paste cu carne de pui
Ingrediente: un pachet de paste un piept de pui o cutie de smantana 50 de g branza 3 oua cateva fire de patrunjel nucsoara piper sare Mod de preparare: Mai intai se pun la fiert pastele, in putin ulei si cu 2-3 prize de sare. Carnea se taie intre timp cubulete si se prajeste cu 2-3 stropi de ulei si o cana cu apa. Se lasa pe foc pana cand scade aproape de tot apa. Se unge bine un vas de yena cu unt si se pun in straturi: macaroane, smantana (inverzita bine cu patrunjel), carnea, branza, apoi iar macaroane, iar smantana, astfel ca ultimul strat sa fie de carne. Peste carne se presara branza rasa batuta impreuna cu ouale si se da la cuptorul preincins cca 20-30 min, la foc mediu, timp de 15 minute. sursa reteta: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://savuros.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste nuci pecan smantana branza oua patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1654 viz    0 com
1842 viz    0 com
1086 viz    0 com
1273 viz    0 com
1214 viz    0 com
1230 viz    0 com
4370 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1788 (s) | 35 queries | Mysql time :0.027476 (s)