News Flash:

Sufleu de paine

7 Decembrie 2011
1635 Vizualizari | 0 Comentarii
Sufleu de paine
Ingrediente: 1 franzela 5 felii de bacon 2 cani cascaval ras 12 oua 1 cana de lapte sare Mod de preparare: Mai intai se taie cubulete painea. Apoi, pe fundul unei forme unse in prealabil cu unt, se pune un strat de paine (jumatate). Se presara baconul taiat bucatele si cascavalul ras si restul de paine. Laptele, ouale si sarea se bat impreuna si se toarna peste paine. Se da in cuptor o ora la 180 de grade. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

caju cascaval oua lapte sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1782 viz    0 com
1714 viz    0 com
2391 viz    0 com
1545 viz    0 com
3087 viz    0 com
1628 viz    0 com
2322 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1542 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018899 (s)