News Flash:

Sufleu de paine

7 Decembrie 2011
1538 Vizualizari | 0 Comentarii
Sufleu de paine
Ingrediente: 1 franzela 5 felii de bacon 2 cani cascaval ras 12 oua 1 cana de lapte sare Mod de preparare: Mai intai se taie cubulete painea. Apoi, pe fundul unei forme unse in prealabil cu unt, se pune un strat de paine (jumatate). Se presara baconul taiat bucatele si cascavalul ras si restul de paine. Laptele, ouale si sarea se bat impreuna si se toarna peste paine. Se da in cuptor o ora la 180 de grade. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

caju cascaval oua lapte sare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1703 viz    0 com
1643 viz    0 com
2298 viz    0 com
1476 viz    0 com
2946 viz    0 com
1500 viz    0 com
2244 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1497 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013067 (s)