News Flash:

Sufleu de paine

7 Decembrie 2011
1593 Vizualizari | 0 Comentarii
Sufleu de paine
Ingrediente: 1 franzela 5 felii de bacon 2 cani cascaval ras 12 oua 1 cana de lapte sare Mod de preparare: Mai intai se taie cubulete painea. Apoi, pe fundul unei forme unse in prealabil cu unt, se pune un strat de paine (jumatate). Se presara baconul taiat bucatele si cascavalul ras si restul de paine. Laptele, ouale si sarea se bat impreuna si se toarna peste paine. Se da in cuptor o ora la 180 de grade. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

caju cascaval oua lapte sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1735 viz    0 com
1680 viz    0 com
2341 viz    0 com
1510 viz    0 com
3022 viz    0 com
1590 viz    0 com
2281 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 36 queries | Mysql time :0.022267 (s)