News Flash:

Sufleu de fasole verde

30 Iunie 2011
1194 Vizualizari | 0 Comentarii
Sufleu de fasole verde
Ingrediente: 1 kg de fasole verde (fideluta) sos alb preparat din lapte faina unt Mod de preparare: Se curata si se fierbe fasolea tanara, in apa clocotita si sarata. Se scurge, se lasa putin pe foc sa se mai evapore apa; apoi fasolea verde se asaza intr-o cratita unsa cu unt. Se pune deasupra sosul alb si se da la cuptor aproximativ jumatate de ora. sursa articol: http://www.retete-mancare.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole verde oase faina unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1416 viz    0 com
1044 viz    0 com
1201 viz    0 com
1234 viz    0 com
2450 viz    0 com
961 viz    0 com
1490 viz    0 com
1191 viz    0 com
1442 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1697 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016411 (s)