News Flash:

Sufleu de fasole verde

30 Iunie 2011
1104 Vizualizari | 0 Comentarii
Sufleu de fasole verde
Ingrediente: 1 kg de fasole verde (fideluta) sos alb preparat din lapte faina unt Mod de preparare: Se curata si se fierbe fasolea tanara, in apa clocotita si sarata. Se scurge, se lasa putin pe foc sa se mai evapore apa; apoi fasolea verde se asaza intr-o cratita unsa cu unt. Se pune deasupra sosul alb si se da la cuptor aproximativ jumatate de ora. sursa articol: http://www.retete-mancare.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole verde oase faina unt
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1250 viz    0 com
932 viz    0 com
1084 viz    0 com
1159 viz    0 com
2342 viz    0 com
886 viz    0 com
1329 viz    0 com
1085 viz    0 com
1373 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1609 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016959 (s)