News Flash:

Sufleu de conopida cu marar

17 Octombrie 2011
2067 Vizualizari | 0 Comentarii
Sufleu de conopida cu marar
Ingrediente: 500 g conopida 200 g cascaval, ras pe razatoarea mare 1 ou 1/2 lingurita nucsoara 200 ml lapte 4 linguri ulei de masline piper marar Mod de preparare: Prima data se spala conopida, dupa care se desface si se pune intr-o forma de tarta sau o tava care poate fi bagata in cuptor. Se stropeste conopida cu ulei si se presara cu piper. Se adauga putina apa si se introduce tava in cuptor pentru 30 minute, la 170 de grade. Intre timp se bate oul cu mixerul pana devine o spuma. Se adauga laptele si nucsoara si se mai bate putin, punandu-se si cascavalul. Amestecul rezultat se toarna peste conopida moale si se lasa la cuptorul incins la 170 de garde C cam 15 minute sau pana ce formeaza o crusta aurie. Ca decor se presara putin marar. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


conopida bucataria internationala retete vegetariene cascaval lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1622 viz    0 com
3623 viz    0 com
1938 viz    0 com
1105 viz    0 com
980 viz    0 com
5033 viz    0 com
1100 viz    0 com
1228 viz    0 com
4792 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1745 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019918 (s)