News Flash:

Sufleu de cocos si portocale

21 Ianuarie 2013
1979 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 lingurite coaja rasa de portocale
ulei de masline
5 albusuri
zahar pentru pudrat
55 g zahar
1 lingurita esenta de vanilie
60 ml fresh de portocale
2 linguri fulgi de cocos
zahar pudra

Mod de preparare:


Incingem cuptorul la 170 grade.  Ungem un vas termorezistent cu ulei de masline. Presaram zaharul la baza si peperetii vasului. Cu un mixer se bat albusurile spuma si incorporam apoi zaharul. Adaugam coaja de portocale si vanilia si amestecam pana la omogenizare. Cu o lingura incoporam fulgii de cocos si sucul de portocale. Turnam compozitia in vasul pregatit. Bagam la cuptor timp de 20 de minute, pana obtinem o culoare aurie. Se poate servi cu sos de capsuni.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

albusuri zahar zahar pudra vas termorezistent cuptor culoare aurie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1350 viz    0 com
1397 viz    0 com
3118 viz    0 com
2967 viz    0 com
2208 viz    0 com
3102 viz    0 com
3632 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1752 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032119 (s)