News Flash:

Sufleu de cascaval

9 Mai 2011
2972 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7525 RON (-0.0044)
USD: 4.1872 RON (-0.0159)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Sufleu de cascaval
Ingrediente: cascaval 200 g faina 100 g unt 100 g lapte 350 ml oua 6 buc sare Preparare: Se incalzeste untul, se incorporeaza faina, si se caleste fara a se rumeni. Se stinge cu lapte si se lasa sa fiarba 25 minute. Se ia de pe foc, se raceste, se adauga cascavalul ras, galbenusurile si sarea. La sfarsit se adauga albusurile batute bine. Se toarna compozitia intr-un vas uns cu unt, se presara pe deasupra cu cascavalul ras si se da vasul la cuptor la un foc iute, si se tine, pana ce sufleul a crescut si s-a rumenit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cascaval unt lapte oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1642 viz    0 com
2196 viz    0 com
1598 viz    0 com
1415 viz    0 com
5024 viz    0 com
1931 viz    0 com
2117 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1483 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013642 (s)