News Flash:

Sufleu de cascaval

9 Mai 2011
2867 Vizualizari | 0 Comentarii
Sufleu de cascaval
Ingrediente: cascaval 200 g faina 100 g unt 100 g lapte 350 ml oua 6 buc sare Preparare: Se incalzeste untul, se incorporeaza faina, si se caleste fara a se rumeni. Se stinge cu lapte si se lasa sa fiarba 25 minute. Se ia de pe foc, se raceste, se adauga cascavalul ras, galbenusurile si sarea. La sfarsit se adauga albusurile batute bine. Se toarna compozitia intr-un vas uns cu unt, se presara pe deasupra cu cascavalul ras si se da vasul la cuptor la un foc iute, si se tine, pana ce sufleul a crescut si s-a rumenit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cascaval unt lapte oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1503 viz    0 com
2110 viz    0 com
1490 viz    0 com
1332 viz    0 com
4945 viz    0 com
1855 viz    0 com
2029 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1558 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019220 (s)