News Flash:

Sufleu de cascaval

9 Mai 2011
2797 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Sufleu de cascaval
Ingrediente: cascaval 200 g faina 100 g unt 100 g lapte 350 ml oua 6 buc sare Preparare: Se incalzeste untul, se incorporeaza faina, si se caleste fara a se rumeni. Se stinge cu lapte si se lasa sa fiarba 25 minute. Se ia de pe foc, se raceste, se adauga cascavalul ras, galbenusurile si sarea. La sfarsit se adauga albusurile batute bine. Se toarna compozitia intr-un vas uns cu unt, se presara pe deasupra cu cascavalul ras si se da vasul la cuptor la un foc iute, si se tine, pana ce sufleul a crescut si s-a rumenit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cascaval unt lapte oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1440 viz    0 com
2077 viz    0 com
1441 viz    0 com
1292 viz    0 com
4912 viz    0 com
1831 viz    0 com
1987 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1326 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013577 (s)