News Flash:

Sufleu de cascaval

9 Mai 2011
2739 Vizualizari | 0 Comentarii
Sufleu de cascaval
Ingrediente: cascaval 200 g faina 100 g unt 100 g lapte 350 ml oua 6 buc sare Preparare: Se incalzeste untul, se incorporeaza faina, si se caleste fara a se rumeni. Se stinge cu lapte si se lasa sa fiarba 25 minute. Se ia de pe foc, se raceste, se adauga cascavalul ras, galbenusurile si sarea. La sfarsit se adauga albusurile batute bine. Se toarna compozitia intr-un vas uns cu unt, se presara pe deasupra cu cascavalul ras si se da vasul la cuptor la un foc iute, si se tine, pana ce sufleul a crescut si s-a rumenit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cascaval unt lapte oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1395 viz    0 com
2039 viz    0 com
1400 viz    0 com
1261 viz    0 com
4866 viz    0 com
1785 viz    0 com
1956 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1453 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020079 (s)