News Flash:

Sufleu de cartofi II

17 Iunie 2011
1275 Vizualizari | 0 Comentarii
Sufleu de cartofi1
Ingrediente: 500 g cartofi 150 g cascaval ras 150 ml smantana 3 oua 4 cepe 2 linguri pasta de tomate ulei sare piper marar verde Mod de preparare: Dupa ce se fierb cartofii, in apa cu sare, se paseaza si se amesteca cu 100 g cascaval ras, smantana, galbenusuri, albusurile spuma si cu mararul verde tocat. Se adauga sare si piper. Se uUnge o forma cu unt si se tapeteaza cu faina. Compozitia se toarna, se presara deasupra 50 g cascaval ras si se introduce 20 de minute la cuptor. Intre timp, se caleste ceapa tocata marunt, se adauga pasta de tomate, apa si se amesteca bine. Se scoate tava din cuptor si sepune uniform ceapa deasupra. Se mai lasa 10 minute. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.bellaonline.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi retete vegetariene cascaval smantana oua ardei umpluti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1713 viz    0 com
2357 viz    0 com
1065 viz    1 com
5536 viz    0 com
1323 viz    0 com
1261 viz    0 com
2766 viz    0 com
6162 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1649 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020223 (s)