News Flash:

Sufleu de cartofi cu carnati si branza

3 Aprilie 2014
1422 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 ml smantana gatit (32% grasime)
1 lingurita mustar Dijon
1 ou
200 ml lapte
100g cheddar rasa
3-4 cartofi mari
8 felii paine taiate cubulete
500g carnati (porc, vita)
2 linguri ulei floarea-soarelui
sare
piper

Mod de preparare:

Prajeste carnatii in 2 linguri de ulei pana cand se rumenesc. Scoate-i pe un servetel de hartie ca sa absorbi uleiul in exces. Fierbe cartofii (taiati cubulete) in apa cu sare, timp de 8-10, minute pana cand se inmoaie usor. Lasa-i sa se scurga bine intr-o strecuratoare. Intr-o tava 23 x 30 cm, unsa cu ulei, aseaza la baza cubuletele de paine, apoi carnaciorii taiti in bucati mici, cuburile de cartofi si branza Cheddar rasa.
Intr-un bol, bate oul, laptele, mustarul si smantana. Toarna peste cartofi si carnati. Coace in cuptorul preincalzit la 200C/ gaz treapta 5 timp de 40 minute pana cand se rumeneste.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne retete sufleu sufleu cartofi sufleu carnati
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1139 viz    0 com
1079 viz    0 com
1704 viz    0 com
1050 viz    0 com
2088 viz    0 com
1504 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1435 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013565 (s)