News Flash:

Sufleu de broccoli cu carne

10 Noiembrie 2011
3392 Vizualizari | 0 Comentarii
Sufleu de broccoli cu carne
Ingrediente: 400 gr carne tocata 200 ml smantana 150 gr cascaval 2 linguri pesmet 400 gr broccoli congelat 2 morcovi 400 gr cartofi 100 gr ciuperci din conserva cateva rosii cherry 3 oua piper sare Mod de preparare: Cartofii se curata, se taie felii si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata, se scot si se lasa la scurs. Morcovii se taiem rondele si se pun la fiert in apa cu sare timp de 10 minute, dupa care se adauga buchetelele de broccoli si mai lasa pe foc 3 minute. Se scot, se trec printr-un jet de apa rece si se pun la scurs. Ardeiul se taie fasii. Rosiile se spala bine. Carnea tocata se amesteca cu pesmet, un ou, sare si piper si se formeaza bilute. Acestea se pun in ulei incins, nu foarte mult, dupa care se scot. Se unge o forma termorezistenta cu unt, apoi se pun in straturi cartofii, se sareaza si se condimenteaza cu putina vegeta, se pun ardeiul, morcovii, ciupercile, buchetelele de broccoli, chiftelele si rosiile. Se mai condimenteaza. Se bat doua oua cu sare si piper, se adauga smantana si cascavalul ras si se omogenizeaza bine. Compozitia se toarna peste legume si se da la cuptor in jur de o ora, pana se rumeneste frumos. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne tocata bucataria internationala smantana pesmet serbet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1282 viz    0 com
2559 viz    0 com
1749 viz    0 com
1926 viz    0 com
1243 viz    0 com
1318 viz    0 com
3366 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1755 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019456 (s)