News Flash:

Sufleu de branza cu legume

23 Mai 2016
2947 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 linguri faina
6 oua
140 gr branza telemea
3-4 fire ceapa verde
putin piper
sare
150 gr cascaval
6-7 linguri smantana
o lingurita bicarbonat
cca 300 gr mazare
cca 200 gr porumb dulce
2-3 rosii potrivite

Mod de preparare:

1. Separa ouale si bate spuma albusurile cu putina sare.
2. Incorporeaza treptat galbenusurile si smantana. Omogenizeaza.
3. Pune faina amestecata cu bicarbonat. Omogenizeaza.
4. Separat, intr-un bol mai mare, amesteca porumbul dulce, mazarea, telemeaua si cascavalul date pe razatoare, dar si ceapa verde maruntita. Cine doreste, acum poate sa puna si cateva felii de carnaciori.
5. Unge cu unt un vas din sticla termorezistenta, presara faina in el si pune compozitia de aluat, apoi compozitia de legume.
6. Decoreaza cu rosiile feliate subtire si baga in cuptorul incins la 165-170 de grade Celsius, pentrju vreo 30-40 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sufleu branza sufleu legume reteta sufleu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1544 viz    0 com
1303 viz    0 com
5806 viz    0 com
2293 viz    0 com
2216 viz    0 com
3199 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1594 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023204 (s)