News Flash:

Sufleu de branza

8 Decembrie 2011
1519 Vizualizari | 0 Comentarii
Sufleu de branza
Ingrediente: 80 g branza 80 g faina 5 oua 60 g unt 1 praf de nucsoara 50 ml lapte Mod de preparare: Prima data se incinge cuptorul la 180 grade, apoi se unge cu putin unt un vas de iena. Untul ramas se pune la topit intr-o oala, la foc mare. Dupa aceea se adauga faina si se amesteca cu 1 lingura de lemn timp de 2 minute, se ia vasul de pe foc si se toarna treptat laptele. Vasul se pune din nou pe foc si se mai lasa 2 minute, amestecand continuu. Se ia de pe foc si se incorporeaza galbenusurile, nucsoara si branza si se potriveste de sare. Cu un mixer se bat albusurile spuma, apoi se pun in amestecul cu galbenusuri. Compozitia rezultata se toarna in vasul de iena si se da la cuptor pentru 30 de minute. Se poate servi cu legume fierte. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala branza faina oua unt ceai darjeeling lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1115 viz    0 com
1105 viz    0 com
1224 viz    0 com
4546 viz    0 com
3086 viz    0 com
2065 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1551 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014631 (s)