News Flash:

Sufleu cu spanac si cartofi

15 Mai 2019
163 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

Acest sufleu de spanac si cartofi e alegerea ideala pentru un pranz reconfortant intr-o zi friguroasa. O cura de spanac proaspat iti imbunatateste digestia, te ajuta sa ai o piele si un par mai sanatos, tine diabetul sub control, iti imbunatateste ritmul cardiac si sistemul imunitar.
 
Ingrediente

  • 500 g spanac
  • 400 g cartofi fierti in coaja
  • 100 g ciuperci
  • 2 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 6 oua
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cureti cartofii si ii tai cubulete. Separat, calesti ceapa verde si pe cea uscata, maruntite, in 2 linguri de ulei si, cand devin sticloase, adaugi ciupercile taiate. Tii pe foc pana scade zeama lasata si dai deoparte.

Incingi 1 lingura de ulei, adaugi usturoiul taiat fin, apoi spanacul spalat si taiat. Lasi pe foc aproximativ 5 minute, il tii la racit. Combini cartofii cu ciupercile si cu spanacul.
 
Separi albusurile de galbenusuri. Bati albusurile spuma cu un praf de sare. Bati galbenusurile si le rastorni peste celelalte ingrediente, amesteci sa se combine aromele si potrivesti gustul de sare si piper. Cu o paleta, incorporezi si albusurile.
 
Rastorni compozitia intr-o tava termorezistenta, de marime potrivita, netezesti si o dai la cuptorul incins, aproximativ 40 de minute.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sufleu spanac retete sufleu sufleu primavara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1629 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023584 (s)