News Flash:

Sufleu cu spanac

28 Aprilie 2011
3990 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Sufleu cu Spanac
Ingrediente: - 500 gr spanac - 200 gr kaizer - 3 oua - 200 gr cascaval - 100 gr mozzarella - 200 ml lapte - 2 linguri faina - 50 gr unt - 3 linguri ulei de masline -sare, piper Mod de preparare: Spanacul se curata, se spala foarte bine, frunza cu frunza... Se fierbe cateva minute, in apa cu putina sare si putin bicarbonat de sodiu (pentru a ramane verde). Apoi se scoate, se scurge de apa... lasam sa se raceasca si il tocam marunt. Kaizerul se taie fasii,se rumeneste in putin ulei. Cascavalul si mozzarella se dau pe razatoarea mare. Untul se pune intr-un vas pe foc,dupa ce s-a topit, se adauga faina, se amesteca bine, lasam doar putin sa se caleasca, nu trebuie rumenita, apoi se adauga laptele, continuand sa amestecam pana obtinem un sos alb. In acel sos alb, adaugam spanacul taiat, kaiserul rumenit, galbenusurile, sare, piper, cascavalul si mozzarella (oprind un sfert, pentru deasupra). Amestecam bine compozitia rezultata. Mixam albusurile bine de tot, iar cu miscari usoare le adaugam compozitiei cu spanac. Tapetam un vas termorezistent cu unt si pesmet. Adaugam amestecul. Dam vasul la cuptor pentru 20 -30 minute, in functie de tipul cuptorului. Spre sfarsitul coacerii, scoatem vasul, presaram cascaval/mozzarella pe deasupra pentru gratinare...  si dam din nou vasul la cuptor pentru 5 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

spanac
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1717 (s) | 24 queries | Mysql time :0.023984 (s)