News Flash:

Sufleu cu oua fierte

15 Aprilie 2011
1094 Vizualizari | 0 Comentarii
Sufleu cu oua fierte
Ingrediente: 8 oua fierte 3 linguri cu unt 1 lingura si jumatate cu faina 450 ml lapte 300 g smantana 3 albusuri de ou 2 linguri cu parmezan ras sau cascaval afumat ras sare, piper alb si verde Mod de preparare: Se prepara un sos alb din faina calita in unt, stinsa apoi cu laptele dulce si smantana adaugata ulterior, sos care se lasa la racit 30 de minute. Se bat spuma cele 3 albusuri si se adauga in compozitie, iar aceasta se toarna peste cele 8 oua fierte, asezate intr-un vas termorezistent inalt (cat sa le acopere). Se presara deasupra sare, piper alb si verde, parmezan ras sau cascaval afumat ras. Se da vasul la cuptor timp de 15-20 de minute, la foc mediu apoi iute, pentru a se rumeni frumos.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mustar
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1970 viz    0 com
1040 viz    0 com
1210 viz    0 com
1210 viz    0 com
3203 viz    0 com
1298 viz    0 com
1573 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1515 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019847 (s)