News Flash:

Sufleu cu conopida si piure de cartofi

4 Mai 2011
1106 Vizualizari | 0 Comentarii
Sufleu cu conopida si piure de cartofi
Ingrediente: - 500 g cartofi albi - 100 ml lapte - 50 g unt - sare - 6 buchetele de conopida - 50 g unt - cateva felii de sunca sau bacon Sos: - 100 ml lapte - 3 linguri smantana - 2 linguri cascaval ras - 2 oua - sare - un praf de nucsoara - o legatura mica cu marar Mod de preparare: Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se pun la fiert. Din ei se prepara un piure, cu lapte si unt si sare dupa gust. Conopida se spala si se fierbe in apa clocotita cu sare aproximativ 5 minute. Se scurge de apa si apoi se adauga untul. Se tine pe foc si se amesteca pe ambele parti inca 5 minute. Se adauga piper. Intr-un vas uns cu unt se aseaza piureul, apoi buchetelele de conopida. Se adauga sosul si apoi feliile de sunca sau bacon. Se coace la foc mic pana se incheaga bine si se rumeneste usor.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conopida piure lapte carnati caju smantana cascaval ras marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1635 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011903 (s)