News Flash:

Suc natural de fructe si legume proaspete

13 Mai 2011
2037 Vizualizari | 0 Comentarii
Suc natural de fructe si legume proaspete
Ingrediente: 1kg morcovi 1kg sfecla rosie 1 pepene galben (500g) 3 mere mari, verzi 4 piersici 6 prune Mod de preparare: Curatam legumele, scoatem samburii de la fructe, le spalam si le punem in masina de stors, rand pe rand. Am obtinut 1,5L suc natural foarte dulce si gustos. Se pune  la macerat, la rece, cateva ore cel mai bine de seara pana a doua zi. Servim rece, cu o felie de lamaie si o frunzulita de menta proaspata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

alcool soia morcovi bitter lemon dovleac visinata pere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1063 viz    0 com
1070 viz    0 com
1021 viz    0 com
1148 viz    0 com
1172 viz    0 com
970 viz    0 com
1342 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1684 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014677 (s)