News Flash:

Suc natural de fructe si legume proaspete

13 Mai 2011
2099 Vizualizari | 0 Comentarii
Suc natural de fructe si legume proaspete
Ingrediente: 1kg morcovi 1kg sfecla rosie 1 pepene galben (500g) 3 mere mari, verzi 4 piersici 6 prune Mod de preparare: Curatam legumele, scoatem samburii de la fructe, le spalam si le punem in masina de stors, rand pe rand. Am obtinut 1,5L suc natural foarte dulce si gustos. Se pune  la macerat, la rece, cateva ore cel mai bine de seara pana a doua zi. Servim rece, cu o felie de lamaie si o frunzulita de menta proaspata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

alcool soia morcovi bitter lemon dovleac visinata pere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1122 viz    0 com
1135 viz    0 com
1077 viz    0 com
1225 viz    0 com
1238 viz    0 com
1039 viz    0 com
1400 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1705 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013542 (s)