News Flash:

Suc de rosii fara conservanti - Ingredientul banal care ii da un gust foarte bun

16 August 2016
5827 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 kg rosii coapte
putina sare
patrunjel si frunze de telina (optional)
Cine doreste, poate pune si busuioc si zahar

Mod de preparare:

1. Spala bine rosiile, taie-le in doua si scoate miezul cu semintele.
2. Trece-le prin dispozitivul special de facut suc de rosii. Daca nu, prin masina de tocat carne, dupa care scurge-l bine (ca sa separi sucul de coaja).
3. Pune sucul obtinut la foc potrivit, intr-un ceaun de tuci sau oala simpla. Lasa-l sa fiaba pana ajunge la consistenta pe care o vrei. Acum poti pune sarea si ingredientele optionale.
4. Toarna sucul fierbinte in borcane sau sticle de sticla, infileteaza capacele, intoarce-le cu gura in jos si lasa-le sa se raceasca.
Telina si patrunjelul ii dau un gust mult, mult mai bun.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

suc rosii conserve retete rosii retete toamna
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1715 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021123 (s)