News Flash:

Suc de pepene rosu cu lamaie si ghimbir

7 Februarie 2013
3159 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 kg pepene rosu fara seminte, taiat cuburi
2 linguri suc de lamaie
2 lingurite ghimbir dat prin razatoare
frunze de menta pentru servire

Mod de preparare:

Intr-un blender procesam pepenele, ghimbirul si sucul de lamaie. Se poate adauga si zahar daca este nevoie. Trecem apoi sucul printr-o sita fina. Adaugam frunzulitele de menta si amestecam. Se serveste proaspat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pepene rosu ghimbir blender sita fina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2736 viz    0 com
1394 viz    0 com
6256 viz    0 com
2030 viz    0 com
2206 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1699 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013473 (s)