News Flash:

Suc de morcovi cu telina si sfecla rosie

21 Ianuarie 2013
2738 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 morcovi
4 teline verzi
½ sfecla rosie
6 fire de patrunjel
1 lingurita de ghimbir

Mod de preparare:

Taiem legumele cubulete si le stoarcem cu ajutorul unui storcator de fructe. Turnam in cani si servim imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi teline verzi sfecla rosie ghimbir
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2734 viz    0 com
1393 viz    0 com
6254 viz    0 com
2028 viz    0 com
2197 viz    0 com
1817 viz    0 com
1633 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1660 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019325 (s)