News Flash:

Suc de mere

13 Mai 2011
1734 Vizualizari | 0 Comentarii
Suc de mere
Ingrediente: 200 g zahar 5 mere 1 l apa Mod de preparare: Se fierbe apa cu zaharul pana cand acesta se topeste bine. Se spala bine merele, se curata de coaja, se taie in bucati mari si se pun in storcatorul de fructe. Sucul obtinut se pune peste siropul racit, se amesteca bine si se da la frigider ca sa se raceasca bine. Apoi se filtreaza printr-un tifon si se serveste cu apa minerala si cuburi de gheata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lichior ciorba radauteana dovleac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1182 viz    0 com
1110 viz    0 com
1079 viz    0 com
1624 viz    0 com
1062 viz    0 com
1068 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1526 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011364 (s)