News Flash:

Suc de mere

13 Mai 2011
1826 Vizualizari | 0 Comentarii
Suc de mere
Ingrediente: 200 g zahar 5 mere 1 l apa Mod de preparare: Se fierbe apa cu zaharul pana cand acesta se topeste bine. Se spala bine merele, se curata de coaja, se taie in bucati mari si se pun in storcatorul de fructe. Sucul obtinut se pune peste siropul racit, se amesteca bine si se da la frigider ca sa se raceasca bine. Apoi se filtreaza printr-un tifon si se serveste cu apa minerala si cuburi de gheata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lichior ciorba radauteana dovleac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1251 viz    0 com
1168 viz    0 com
1150 viz    0 com
1698 viz    0 com
1122 viz    0 com
1136 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1366 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019808 (s)