News Flash:

Suc de legume si echinacea

7 Martie 2013
950 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pliculet ceai de echinacea
2 morcovi
80 ml apa clocotita

1 ardei rosu
1 limeta

Mod de preparare:


Punem pliculetul de ceai intr-un bol si turnam apa clocotita peste el. Lasam sa faca infuzie timp de 10 minute. Intre timp, cu un storcator de fructe, facem sucul din morcovi, ardei si limeta. Punem sucul obtinut intr-o carafa, adaugam ceaiul si amestecam. Punem in canute si servim.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi apa clocotita ardei rosu limeta bol carafa canute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4037 viz    2 com
1309 viz    0 com
1434 viz    0 com
3712 viz    0 com
2252 viz    0 com
2302 viz    0 com
1186 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1386 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016352 (s)