News Flash:

Suc cu lime si rozmarin

11 Aprilie 2013
1153 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

230 ml suc de lime (de la 6 lime)
coaja de 2 lime
150 g zahar
1,2 litri apa minerala rece
2 fire rozmarin proaspat

Mod de preparare:

Pune sucul de lime si zaharul intr-o craticioara la foc mic, amestecand continuu si lasa siropul sa fiarba pana cand zaharul de dizolva. Adauga cojile de lime si rozmarinul si mai lasa pe foc inca un minut. Acopera craticioara si lasa-o la frigider peste noapte.

Strecoara siropul si amesteca-l cu apa minerala rece intr-o sticla cu capac. Daca mai simti nevoia, adauga zahar sau apa, dupa caz. Serveste cu gheata decorat cu o crenguta de rozmarin.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar foc mic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1560 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013978 (s)