News Flash:

Suc acidulat cu anason, rodie si grepfrut

11 Aprilie 2013
1750 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

120 ml suc de rodii ( de la 1 rodie medie)
120 ml suc de grepfrut roz sau rosu (de la 1 grepfrut mic)
200 g zahar
2 bucati anason stelat
apa minerala
seminte de rodie pentru decor (optional)
gheata

Mod de preparare:

Pune la fiert, pe foc mediu, sucul de grepfrut, rodie, zaharul si anasonul. Fierbe-le un minut, amestecand constant. Lasa siropul sa se raceasca timp de 30 de minute, apoi strecoara-l. Pentru servire pune in pahare gheata, 3 linguri de sirop si apa minerala. Amesteca bine si decoreaza cu seminte de rodie.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar anason stelat apa minerala gheata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

947 viz    0 com
964 viz    0 com
1182 viz    0 com
1082 viz    0 com
1805 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1867 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018489 (s)