News Flash:

Stufat de miel - Mama intotdeauna respecta retete si nu a dat gres niciodata - Ii iese tare aromat si fraged

21 Martie 2017
3938 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

750 gr carne de miel cu os
8 legaturi de ceapa verde
5 legaturi de usturoi verde
2 linguri de bulion
100 ml ulei
o lingurita de condimente pentru miel
sare
patrunjel proaspat

Citeste si Cum se prepara coastele de miel la cuptor

Mod de preparare:

Se prajeste in ulei incins carnea de miel, pe toate partile, apoi se scoate si, in acelasi ulei, se calesc ceapa si usturoiul taiate marunt. Dupa ce s-au inmuiat, se adauga condimentele si bulionul diluat cu apa si se lasa sa dea intr-un clocot.

Carnea se pune intr-o cratita si se toarna peste ea sosul cu ceapa si usturoi. Daca e nevoie, se pune sare. Se da la cuptor pentru 30 de minute. Se serveste cu patrunjel.

sursa: libertatea
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

stufat miel retete stufat retete miel retete pasti
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1480 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013468 (s)