News Flash:

Struguri rosii murati - Deliciu la borcan

5 Octombrie 2017
244 Vizualizari | 0 Comentarii
Strugurii murati se potrivesc langa branzeturi vechi, pe un platou de aperitive. Ii poti servi si in locul maslinei dintr-un cocktail martini.

Ingrediente:


450g struguri rosii
2 betisoare de scortisoara
1 frunza dafin
3 bucati anason stelat
1/2 lingurita piper sichuan (boabe)
2 lingurite coriandru
6 bucatele ghimbir (nu mai groase de 0.5cm)
240ml apa
200g zahar brun
250ml otet de mere

Citeste si Pepene rosu la borcan - Invata sa murezi corect harbuz

Metoda de preparare:

Amesteca toate ingredientele, in afara strugurilor, intr-o oala. Pune pe foc mic si lasa sa se incalzeasca pana cand zaharul se dizolva.
Pune strugurii intr-un bol si toarna lichidul caldut peste ei. Lasa totul deoparte pana cand se raceste. Pune amestecul in borcane cu capac si pastreaza-le la frigider cel putin o luna inainte sa deschizi borcanul.

preluat de pe likeachef
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

branzeturi vechi cocktail martini struguri rosii citeste si oala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1491 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014747 (s)