News Flash:

Struguri rosii murati - Deliciu la borcan

5 Octombrie 2017
385 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6490 RON (+0.0016)
USD: 3.8160 RON (+0.0095)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Strugurii murati se potrivesc langa branzeturi vechi, pe un platou de aperitive. Ii poti servi si in locul maslinei dintr-un cocktail martini.

Ingrediente:


450g struguri rosii
2 betisoare de scortisoara
1 frunza dafin
3 bucati anason stelat
1/2 lingurita piper sichuan (boabe)
2 lingurite coriandru
6 bucatele ghimbir (nu mai groase de 0.5cm)
240ml apa
200g zahar brun
250ml otet de mere

Citeste si Pepene rosu la borcan - Invata sa murezi corect harbuz

Metoda de preparare:

Amesteca toate ingredientele, in afara strugurilor, intr-o oala. Pune pe foc mic si lasa sa se incalzeasca pana cand zaharul se dizolva.
Pune strugurii intr-un bol si toarna lichidul caldut peste ei. Lasa totul deoparte pana cand se raceste. Pune amestecul in borcane cu capac si pastreaza-le la frigider cel putin o luna inainte sa deschizi borcanul.

preluat de pe likeachef
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

branzeturi vechi cocktail martini struguri rosii citeste si oala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1801 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022021 (s)