News Flash:

Struguri murati cu nason

4 Octombrie 2013
1614 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 g struguri rosii
2 bete scortisoara
1 frunza dafin
3 bucati anason stelat
1/2 lingurita piper sichuan (boabe)
2 lingurite coriandru
6 bucatele ghimbir (nu mai groase de 0.5cm)
240 ml apa
200 g zahar brun
250 ml otet de mere

Mod de preparare:

Amesteca toate ingredientele, in afara strugurilor, intr-o oala. Pune pe foc mic si lasa sa se incalzeasca pana cand zaharul se dizolva. Pune strugurii intr-un bol si toarna lichidul caldut peste ei. Lasa totul deoparte pana cand se raceste. Pune amestecul in borcane cu capac si pastreaza-le la frigider cel putin o luna inainte sa deschizi borcanul.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

struguri murati
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3185 viz    0 com
1583 viz    0 com
3530 viz    0 com
2931 viz    0 com
2954 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013724 (s)